Joren luontomatkat

  • Suomi
  • English
  • Русский
Kokoussali

Kokoukset ja koulutukset

Jo pienenkin kokouksen järjestäminen voi olla työlästä, ja järjestelyihin käytettävä työaika on poissa muusta työnteosta. Me olemme kokous- ja koulutusjärjestelyiden ammattilaisia, ja siten kauttamme järjestäminen on helppoa.

Kokousjärjestelyiden tulee olla näkymättömiä

Toimimme täyden palvelun periaatteella, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että itse kokouksen aikana ei järjestelyiden tule erottua – ainakaan negatiivisesti. Tavoitetila on se, että kokous saa soljua häiriöttä, ja että kokouksen kulku on varmistettu etukäteen.

Jokaisessa ehdotuksessamme on toiveiden mukaisesti aikataulutettu ohjelma sekä olennaiset yksityiskohdat. Etsimme ja ehdotamme jokaiselle tilaisuudelle sopivat kokoustilat sekä kohdepaikat.  Huolehdimme osallistujien kuljetukset – tarvittaessa myös lennot –, ruokailut, aktiviteetit tai tauko-ohjelmat, illalliset ja illanvietot. Varaamme myös tarvittaessa esiintyjät, oheisohjelmat, kuten aktiviteetit sekä bändin iltaohjelmaan. Tilaaja voi keskittyä nauttimaan.

Kartanokokous

Koulutukset vaativat joustoa

Koulutustilaisuuksien järjestelyissä on usein huomioitava tilaajan toiveiden lisäksi mahdollisen ulkopuolisen kouluttajan toiveet ja tarpeet. Tämä koulutuksien järjestelyihin liittyvä ero kokouksiin on monesti erittäin merkittävä tekijä, joka ei välttämättä vaikeuta järjestelyitä, mutta tuo mukaan kuitenkin lisähaasteen. On erityisen tärkeää, että kouluttajan toiveet ymmärretään täysin oikein ja järjestelyt mahdollistavat koulutuksen toteutuksen 100%. Puutteet järjestelyissä aiheuttavat tehon laskua eli rahan ja ajan hukkaa.

Koulutustilaisuudet ovat luonteeltaan myös sellaisia, että joskus aikataulu tai muut järjestelytarpeet saattavat muuttua koulutuksen aikana. Tällöin testataan järjestelyiden joustavuus ja tämän pyrimme aina huomioimaan jo ensimmäisestä askeleesta alkaen.

Helppoa ja vaivatonta. Me hoidamme, ja te voitte keskittyä asiaanne.