Joren luontomatkat

  • Suomi
  • English
  • Русский

Teemat ja aktiviteetit

Raattentie
Yritystilaisuuksien teemoittaminen tuo erityisen mahdollisuuden sitouttaa osallistujia sekä mahdollisesti houkutella asiakkaita tilaisuuksiin. Samoin korkealaatuinen aktiviteetti on aina mieleen jäävä kokemus, joka nostaa järjestävän yrityksen ulkoista mielikuvaa positiivisesti.

Teemaohjelmat tempaavat mukaansa

Teemaohjelmat muodostavat laajan joukon mahdollisuuksia. Kevyimmillään teema voi olla vain esimerkiksi iskulause, jonka ympärille ohjelma kietoutuu. Laajimmillaan taas teema voi olla jopa pitkää ennakkovalmistautumista ja heittäytymistä osallistujiltaan vaativa roolileikki, joka toteutetaan tarkoin teemaan pyhitetyssä ympäristössä – vaikkapa sota-aikojen tai keskiajan hengessä.

Keskiaikajuhlat – Narri ja prinsessa
Sopivasti valittu teema rytmittää tilaisuuttanne, ja rakennamme sekä ideoimme mielellään juuri teille valitun teeman mukaisen ohjelman. Voitte myös valita teeman koetelluista kestosuosikeistamme. Valitun teeman toteutus menee linjakkaasti läpi ohjelman ja näkyy kaikessa, kuten kutsuissa, oppaiden pukeutumisessa, tapahtuman kirjallisissa materiaaleissa, valituissa oheisohjelmissa, musiikkivalinnoissa jne.


Aktiviteetti on aina hyvä valinta

Koskenlaskua Myllykoskella
Aina ei yritystilaisuuden ohjelman tarvitse olla kovin laaja tai pitkä, vaan tilaisuus voi rakentua jonkin aktiviteetin ympärille esimerkiksi tiimityöskentelyn tai vaikkapa ihan perinteisen luontoaktiviteetin muodossa. Aktiviteettitarjontamme käsittää käytännössä kaikki Suomessa tarjolla olevat ohjelmat kaupunkiympäristöjen kisailuista erilaisiin safareihin ja seikkailuohjelmiin. Osallistuminen aktiviteetteihin kauttamme on turvallista, sillä olemme tarkkaan valinneet alan parhaat ammattilaiset toteuttamaan ohjelmat.

Koiravaljakko
Aktiviteettikohteina asiakkaallamme on valittavana kaikki Suomen huippukohteet Turun saaristosta Lapin laskettelukeskuksiin. Lappi tai muut luontokohteet eivät ole ainoita, vaan hallitsemme myös urbaanissa ympäristössä toteutettavat aktiviteetit.