Joren luontomatkat

  • Suomi
  • English
  • Русский
Rauhalahti Spa

Joren Luontomatkat tarjoaa työhyvinvointia!

Missiomme on ollut yrityksen perustamisesta lähtien kannustaa ja innostaa ihmisiä huolehtimaan myös omasta hyvinvoinnistaan ja terveydestään.

Hyvinvointi
Olemme aina pyrkineet kuuntelemaan ja noudattamaan asiakkaidemme toiveita ja yhä useammin olemme viime vuosina saaneet toiveita kehittää palvelujamme myös työ­hyvin­vointi­sektorille. Monien tutkimusten mukaan suomalaiset kokevat palkkaa tehokkaammiksi työ­hyvinvointia kehittäviksi tekijöiksi aineettoman palkitsemisen muodot, kuten henkilöstö­edut. Tällaisiin aineettoman palkitsemisen toteuttamiseen palvelumme ovat erin­omainen keino.

Hyvinvointi syntyy reippaalla tekemisellä ja tietoa lisäämällä

Suomen suurin kirkkovene
Terveys ei tule toivomalla vaan tekemällä valintoja tavoitteen eteen päivittäin. Olemme keränneet hyvin­vointi­termin alle palveluitamme, jotka painottuvat mielekkääseen elämän­tapa­muutokseen, ravitsemukseen, liikuntaan sekä uuden oppimiseen.

Ammattioppaamme, niin luonnossa kuin urbaaneissa olosuhteissakin, ovat varmasti jo omalla olemuksellaan tukeneet ja kannustaneet asiakkaitamme pitämään huolta terveydestään - niin henkisestä kuin fyysisestä. Olemme ryhtyneet lisäämään tietoisuutta myös laajemmin sekä ennen järjestämiämme yritystilaisuuksia ja toivommekin, että hyvinvointi otettaisiin huomioon asiakkaidemme keskuudessa itseisarvoisesti. Näin hyvinvoinnin vaaliminen tulisi jokapäiväiseksi toiminnaksi ja meidän tarjoamat palvelut yritystilaisuuksien ja -tapahtumien muodossa olisivat osa laajempaa kokonaisuutta.

Sauna
Tapaamme eri tapahtumissamme vuosittain tuhansia ihmisiä kokouksissa, koulutuksissa, palkintomatkoilla, TYKY-päivillä, kokousten oheisohjelmissa sekä metsästys- ja kalastusmatkoilla niin Suomessa kuin ulkomailla. Kaikkiin näihin tapahtumiimme on myös helppo yhdistää hyvinvointi­palvelumme.

Uudet palvelumme on otettu hienosti vastaan, ja saamme päivittäin kiitosta uudesta ja raikkaasta tulokulmasta.

Tervetuloa tutustumaan hyvinvointipalveluihimme!