Joren luontomatkat

  • Suomi
  • English
  • Русский

Aluemanagerit

Kuka vastaa tapahtumastasi?

Jokaisella tapahtumalla tai yritystilaisuudella on meiltä aina yksi päävastuuhenkilö. Vastuuhenkilömme on aina tavoitettavissa, ja hän hallitsee tapahtumanne pienintäkin yksityiskohtaa myöten – viinivalinnoista saunavuoroihin.

Vaikka verkostomme on laaja – yli 400 kohdepaikkaa ja yhteistyökumppania – tuntevat vastuuhenkilömme kaikki kohteemme. Olemmehan ne itse valinneet ja testanneet.

Näin varmistamme sen, että asiakkaamme toiveet ja vaatimukset täyttävä kokonaisuus pystytään suunnittelemaan, ja ennen kaikkea toteuttamaan sovitusti.

Kuka vastaa tapahtumastanne kohdepaikassa?

Tunnelmallinen illallinen
Jokaiseen järjestämäämme tapahtumaan päävastuuhenkilöidemme ei tietenkään ole mahdollista osallistua. Tämän vuoksi olemme kehittäneet aluemanageriverkoston.

Tapahtuman onnistumisen takaamiseksi organisaatioomme kuuluu myös aluemanagereita, jotka huolehtivat asiakkaistamme silloin, kun päävastuuhenkilömme eivät voi olla mukana tapahtumassasi. Aluemanagerimme ovat ammattilaisia ja kohteensa asiantuntijoita. He ovat asiakkaidemme palveluksessa paikan päällä – koko tapahtuman ajan 24/7.

Tämä on ainutlaatuista palvelua asiakkaillemme

Aluemanagereidemme rooli on luonnollisesti asiakkaidemme yksityisyyttä ja luottamusta kunnioittava. He ovat tavoitettavissa koko ajan, mutta hienotunteisesti taustalla. Tapahtumanne aikana syntyvät lisätilaukset, ohjelman muutokset yms. hoituvat aluemanagereidemme kautta nopeasti ja vaivattomasti.

Aluemanagereidemme toiminta tapahtumissamme on – yksinkertaisesti sanottuna – sovittujen asioiden sujuvuuden varmistamista. Yhteistyö päävastuuhenkilömme, aluemanagerimme ja asiakkaamme kesken tekee tapahtumasta varmuudella onnistuneen kokonaisuuden.

Miksi näin loistava palvelu?

Siksi, että tuhannet onnistuneet tapahtumat ovat edelleen paras käyntikorttimme.