Joren luontomatkat

  • Suomi
  • English
  • Русский

Juhlat ja palkintomatkat

Scandinavian Babes

Joskus on syytä juhlaan tai palkintomatkaan, mutta missä juhlittaisiin tai minne mentäisiin? Meillä on kyky taikoa ideasta ikimuistoinen kokonaisuus juhliin ja palkintomatkoille.

Laponie

Juhlasali

Juhlien yksityiskohdat haltuun

Juhlan järjestäminen on yllättävän haastavaa ja vaatii useiden yksityiskohtien huomioimista. 31 vuoden ja tuhansien juhlien kokemuksemme antaa varmuutta järjestelyiden onnistumisesta. Jokainen juhlaan liittyvä toiminto toteutetaan huippuammattilaisten kautta sekä parhaissa mahdollisissa kohteissa.

Myös yrityksen juhlasta vastaavan henkilön tulee nauttia osallistumisesta. Ainoa tapa varmistaa tämä on järjestelyiden luottaminen osaaviin käsiin.

Palkintomatka on motivointia

Hyvän työn palkitseminen on yritykselle tärkeä motivoinnin keino. Silloin kun henkilökuntaa palkitaan matkalla loistavasta suorituksesta ja tavoitteiden ylittämisestä, tulee palkintomatkankin olla yhtä loistava kuin henkilökunnan suoritus. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että palkintomatkan tulee olla jotakin, mitä palkittava ei itse pystyisi järjestämään tai edes ideoimaan.

Meillä on kykyä ja ideoita sellaisten palkintomatkojen toteuttamiseksi, joiden järjestely ei ilman kokemusta ja laajoja kontakteja onnistuisi.

Luodaan palkinnostanne oikeasti palkinto.

Scandic Pyhäluosto